Publicat pe Lasă un comentariu

Înregistrare de bun venit

Sănătatea este cel mai important lucru în viața unei persoane, deoarece fără sănătate nu putem face nimic. după cum a declarat Ioan Kochanovsky în frașca sa „sănătate”, sănătatea nobilă nimeni nu va ști cum gustați până când nu vă stricați.”Persoana care și-a pierdut sănătatea își apreciază cel mai bine pierderea. Sănătatea este un lucru care nu poate fi cumpărat pentru bani. Din sănătate, mai puțin importante sunt bani, bunuri materiale și alte lucruri obișnuite. În primul rând, sănătatea este cel mai valoros cadou pe care l-am putea obține. Ne amintim de el numai atunci când începe să-l lipsească. Sănătatea este foarte ușor de pierdut, dar revenirea este de obicei imposibilă.

În al doilea rând, o persoană sănătoasă este o persoană fericită. Deci, nu este mai bine să vă bucurați de viață, să vă distrați, să vă petreceți timpul în jocurile sale decât să stați acasă sau să fugiți de medici, ceea ce este foarte obositor, mai ales în țara noastră. Fiecare dintre noi are alte obiective de viață, mai mult sau mai puțin importante. Dar cred că sănătatea este cea mai importantă în viața unei persoane. Voi încerca să dovedesc asta. Fără îndoială, adevărul este că, atunci când suntem fericiți, atunci nu vedem sensul vieții. Și nu ne putem bucura de faptul că avem sănătate și că putem funcționa liber? Cred că ar trebui.

În plus, trebuie să luăm în considerare faptul că, datorită faptului că noi, sănătoși, putem învăța în mod normal și ne permitem o varietate de plăceri, cum ar fi sportul și atât de frumos rekreacje. Sau bani pentru a ne da asta? Nu, pentru că banii nu aduc fericire. Mai puțin important decât sănătatea. Ele completează doar norocul până la sfârșit, dau un alt motiv pentru bucurie, zâmbet și libertate de viață. Din ceea ce am scris, putem concluziona că avem nevoie de sănătate și joacă un rol important și chiar cel mai important în viață. Ne încredințează și adaugă încredere în sine o răceală sau o boală mai gravă, aceasta se datorează, în general, șederii acasă pe cont propriu într-o casă goală. Pentru o persoană bolnavă, puțini oameni vin din diferite motive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *