Publicat pe Lasă un comentariu

10 Pași pentru o alimentație sănătoasă

Și dieta cu ambii carbohidrați, proteine și grăsime sunt bune pentru tine ca antrenor

Sunt zece sfaturi pentru a obține o dietă bună și sănătoasă. Linda-StuhaugLinda Marie Stuhaug studies community nutrition at Oslo and Akershus University College. De-a lungul studiilor și experiențelor ei, oferă sfaturi pentru antrenament și dietă. Nu este sigur că toate bacșișurile sunt potrivite pentru toți, dar sunt sigur că toată lumea poate obține o mulțime din aceste zece sfaturi”, spune Stuhaug. Am scris anterior despre Linda Marie Stuhaug în articolul „Treningsmat that works”. Este important cu un echilibru între sănătos și hrănitoare, și mai puțin sănătos. Dacă mâncați sănătos 80-85 la sută din timp, corpul și capul vor fi bine conectate la restul de 15-20 la sută. La urma urmei, ar trebui să fie un stil de viață puteți trăi cu, spune ea.  Linda este pasionată de dietă, și crede că o dietă sănătoasă, relaxată și echilibrată cu multă mâncare sănătoasă și hrănitoare este cea mai bună. Dar, de asemenea, îmbrățișa ocazional. Cred că este un nonsens că oamenii cred că hrana adecvată necesită mai mult timp. Sfatul meu este să nu mai cauți scuze, pentru că toată lumea are timp să mănânce cum trebuie. Linda spune că nu durează mult.  Deși formarea este o mare parte din viața ei, ea publică big ne straduim a declarat că va avea doar imagini delicioase cu mâncare pe blogul ei lindastuhaug.nu. Primesc feedback diferit cu privire la imagini, și, desigur, este frumos cu cuvinte plăcute”, spune ea.

Aici sunt cele 10 sfaturi ale Lindei pentru o dietă mai sănătoasă.

Bea destulă apă și folosește apa ca să-ți potolești setea! Bea cel puțin 2-3 litri de apă pe zi pentru a menține echilibrul lichid în organism. Evitați utilizarea de sucuri, băuturi răcoritoare și alte energie lichidă ca un stingător de sete, acesta oferă multe calorii goale și blodsukkerstigninger inutile. Taie toate pungile gata făcute, pregătește mâncarea de jos în sus.  Alimentele prelucrate și produsele semifinite conțin o mulțime de aditivi inutili, zahăr ascuns, grăsimi trans doar pentru a numi câteva. Gal-ul mâncarea de la zero, atunci știi ce conține-și veți obține în tine nutrient că organismul de fapt are nevoie.

Creșterea aportului de fructe, fructe de pădure și, în special legume, cred culoare!

Plin cu vitamine, minerale și antioxidanți de care are nevoie organismul. Necesare pentru a preveni bolile și pentru a menține o sănătate bună. Aceste vitamine și minerale esențiale ajută organismul cu circulația sângelui, sistemul nervos, mușchii, scheletul și mucoasele. Ambele fructe, fructe de pădure și legume sunt puține calorii și bine umple stomacul. Verifică rețetele de sucuri ale Lindei.isk este sursa acizilor grași omega 3 și omega 6, care trebuie să treacă prin dietă. Acești acizi grași reduc, printre altele, riscul de boli cardiace, cancer multiplu, boli antiglamatorii și depresie. În plus, peștele uleios este bogat în vitamina D important pentru reglementarea organismului de calciu. Alimentele contribuie regulat la stabilizarea glicemiei, creșterea concentrației, prezentarea, sănătatea și bunăstarea. Evitați a merge foame între mese, acest lucru este în cazul în care mulți nu reușesc să mănânce fie mici sau să cumpere ei înșiși fast, nesănătoase alimente gata făcute. Este, de asemenea, diferit de la persoană la persoană ceea ce ritmul de masă unul are și preferă, aici nu există nici o facit – l ai doar pe tine.

Crește consumul de proteine din surse bune

Proteinele sunt macronutrientul care saturează cel mai bine, și acționează ca blocul de construcție al corpului. Cel mai activ este, mai multe proteine unul are nevoie. În plus, proteinele cresc metabolismul organismului și ajută la păstrarea masei musculare în deficitul caloric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *